Schoonheid & Huidverzorging

In de salon wordt gewerkt met de producten van Dr. Spiller biocosmetica.

  .Afbeeldingsresultaat voor dr spiller

 

 

Dr. Spiller Biocosmetic  is al ruim 40 jaar actief op het gebied van huidverzorging en concentreert zich op natuurlijke werkstoffen, zoals plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten uit de natuur. Er worden hoge eisen gesteld aan de zuiverheden van de te gebruiken werkstoffen.

De verzorgingsproducten zijn een ware beleving van uw zintuigen, ze hebben een milde aangename geur, voelen heerlijk aan en hebben een ontspannende werking op uw gemoedstoestand.

Dr. Spiller is niet alleen een goede keuze, het is ook een ware belevenis voor alle zintuigen. 

U voelt, ziet en ruikt de luxe.

Een pure verwennerij die uw huid perfect verzorgt en gezond maakt.

 

Dr. Spiller biocosmetica concentreert zich op natuurlijke werkstoffen, zoals plantaardige oliën, bronwater en geneeskrachtige plantenextracten, die worden gecombineerd met uiterst moderne biologische werkstoffen.

Dit alles onder strenge kwaliteitscontrole op de zuiverheid.

Daarom zijn de producten van Dr. Spiller buitengewoon verdraagzaam voor de allergische en gevoelige huid.
Dr. Spiller biocosmetica bevat producten voor alle huidtypen (jong, gemengd, droog, onzuiver, gevoelig en rijp) in de vorm van zijdezachte crèmes, verkoelende gels en verfrissende maskers. Daarnaast zijn er producten voor de ogen, decolleté en lichaamsverzorging.

 

Afbeeldingsresultaat voor dr spiller 

 

 

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie.

Dit lijkt het meest op onze eigen huid film waardoor de werkstoffen in deze producten beter door de huid worden opgenomen en daardoor een effectievere werking hebben. Verder maakt Dr. Spiller gebruik van een hoge concentratie hoogwaardige en heilzame werkstoffen die een langdurige werking garanderen.

 

De producten bevatten een minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen en  staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en hun hoge verdraagzaamheid.

 

 

Trendy Sight | Martina van der Kooi | Karwijhof 35 | 8308 AK Nagele  8308 AK Nagele | 06 - 13523352 | Kvk nr: 56086105